Marketing
Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Termék és betegség kereső
Termékek betegség szerint
Termékek véletlenszerűen
Flavitamin Béta Karotin 100 db
Flavitamin Béta Karotin 100 db

Nyelv választó
Flavin7 német

 

Flavin7
Marketing

 
Az értékesítési rendszerünk
 
Gondolom, sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket, energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos. Leépítés áldozata lehet, csődbe mehet a cég, és még a főnökről nem is beszéltem, aki persze a végtelenségig kihasználja. Nyilván ez nem mindig van így, de ha Ön visszagondol eddigi munkahelyeire, gondolom találni fog hasonló emlékeket. A mai világban szinte már létkérdés a diploma és legalább egy nyelv társalgásszintű ismerete, ami még csak belépő egy jobb munkahelyre. Nagyon sokan dolgoznak mégis felszolgálóként, és végeznek olyan jellegű munkákat, amelyek nem a tudásuknak megfelelő. De lehetnek szerencsések és talán elhelyezkednek egy jó munkahelyen… de mennyiért is? Kb. 100 ezer forint a havi átlagkereset Magyarországon. Ez mire elég? Szinte csak rezsire és az élelmiszerre. Még nincs lakásunk, nincs autónk és nincs családunk. Ön szerint egy átlagos családnak ma hány mellékállást kell vállalni havi plusz 20-40 ezer forintért? Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár!
Mi egy olyan lehetőséget kínálunk, ami megoldást nyújt az Ön anyagi helyzetére, legyen szó nyugdíj kiegészítésről, mellékállásról, vagy fő foglalkozásról. Lesz ideje, pénze és egészsége! Jól hangzik? Akkor most elmondom, hogyan juthat mindehhez…
A cégünk, amely egy magyar egri cég, 17 éves múlttal rendelkezik az étrend-kiegészítők és a wellness piac területén. Több mint száz magyar szabadalmat kínál az Ön egészsége és jóléte szempontjából. A fő értékesítési formája MLM (multi level marketing) rendszerben épül fel. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van csapatban dolgozni. Tehát nem egyedül, hanem akár több tíz vagy több száz emberrel együtt. Sokan vannak úgy, hogy a napi teendőjüket, ha még legalább két ugyanolyan tudású ember is végezné, kevés lenne. Ez az értékesítési forma, pont ezt küszöböli ki. Nincs főnök, nincsenek beosztottak, csak egy csapat, amelynek közös a célja és az ereje. Ma Magyarországon kb. 2000 hasonló értékesítési elvvel dolgozó cég működik. De csak hasonló! A fontos dolgok és lehetőségek, mindig a részletekben rejlenek. Ez az értékesítési forma az ötvenes évek óta működik sikeresen. Mi egy biztos lehetőséget kínálunk a mai létbizonytalanságban. Ma, amikor cégek tűnnek el, emberek lesznek munkanélküliek kettő olyan ágazat van, amely egyfolytában növekszik és gyarapodik: az egyik a professzionális technológiára épülő kommunikáció a másik pedig a wellness piac. A kérdés csak, hogy benne van, vagy sem. A döntés és a lehetőség az Ön kezében van.
Szeretné megtudni, milyen lehetőséget rejt a wellness piac? Akkor most nézzük meg kicsit részletesebben…
Cégünkhöz csatlakozni 20.000 Ft-ot meghaladó vásárlással van lehetősége. Nekünk nem számít a végzettsége, a neme az életkora, csak egy a fontos: Szeretne dolgozni és persze tesz is érte, vagy sem! Önnek nem kell bent ülni egy munkahelyen, nem fogja senki számon kérni, Ön szinte szabad kezet kap abban, hogy az üzletét kiépítse. Lehet telefonon, személyesen, Interneten. Nem kell mást csinálni, mint egy jól kiépült rendszert ajánlania. Nem kell telipakolni egy teherautót különböző termékekkel, hanem csak egy lehetőséget javasolni, ami lehet termék, üzlet, vagy mindkettő. Ami biztos, hogy minden értékesített termék, amely Ön és a csapatán keresztül valósul meg 1-43%-ig ajánl visszatérítést. Igen jól látja, akár több mint 40%! Ez egyedülálló a piacon!
Két alapvető visszatérítés létezik nálunk. Egyik az árengedmény, a másik pedig a jutalék. Annak függvényében, hogy Ön mennyit vásárol egy adott hónapban, 5-20% árengedményre jogosult. Magyarul minden hónapban keletkezik árengedménye, amelyet a vásárlást következő hónapban tud levásárolni. Ennek egy feltétele van: legalább 100 forinttal kell többért vásárolni, mint a keletkezett árengedménye. Tehát szinte ingyen jut termékhez, amelyet vagy elfogyaszt, vagy értékesít. Ez pár száz forinttól akár több százezer forintig terjedhet.

Árengedmények kategóriái: 

Vásárlás
Hagyományos termék
Kiemelt termék
15.000-30.000 Ft
5%
10%
30.000-50.000 Ft
7.5%
15%
50.000-150.000 Ft
10%
20%

A másik alapvetõ visszatérítés pedig a jutalék, amely az Ön és csoportja teljesítményét jutalmazza pénzzel, méghozzá nagyon jól, persze ezért dolgozni kell.
Cégünk a termékek árait nem csak forintban, hanem bónuszpontban (továbbiakban BP) is feltünteti az egyszerűbb számolás érdekében. 1 BP~295 HUF. Ahhoz, hogy Ön jutalékot kaphasson legalább saját 100 BP-tal kell rendelkeznie. Fontos itt megjegyeznem, hogy a levásárolt árengedménynek is van bónuszpontja! Annak függvényében, hogy Ön mennyi BP értékű terméket értékesített egy adott hónapban, a cég 6 különbözõ jutaléksávba osztja be a kifizethetõ jutalékát.

Bónuszpont
%
300
12
700
15
1.500
18
3.200
21
6.400
24
12.500
27

 

 AFF

"A legjobb lehetőséget felismerni egy pillanat,
megérteni egy perc, továbbadni a legjobb döntés!"


1. Az Aff megoldást ad két alapvető dologra 


Kiváló egészségre és a kifogástalan anyagi helyzetre!

Az Aff egyedülálló exkluzív stratégiája, jól átlátható logikus rendszere, stabilan és lendületesen épülő nemzetközi hálózatot eredményez, amelyben eddig nem látott minőségű és méretű jövedelemre tehet szert.

Az első aktív 4 hónap és 4 szint terméktapasztalata és megszerezhető jövedelme megmutatja azt a 7 okot, amiért az Aff-ből nem akarsz kimaradni:
- Könnyen átlátható, továbbadható
- Tervezett stratégia mentén vezet végig
- Legmagasabb megtérülés 97%
- Öngerjesztő rendszer, magától épül
- Újra értelmezi a vásárlói rendszereket
- Aktív start, számottevő jövedelem
- A hetedik Te magad légy!


2. Az AFF alapköve az egyedülálló jutalmazási rendszere


Bemutatjuk az AFF jutalékösszesítő táblázatát, ennek segítségével bármikor kiszámolható a saját és munkatársaid AFF jutaléka!

  1. szint 2. szint 3. szint 4. szint AFF Teljesítmény Bónusz Összesen
100.000 - 500.000 Ft 25% 20% 15% 10% 70% 27% 97%
50.000 - 100.000 Ft 20% 20% 15% 5% 60% 27% 87%
30.000 - 50.000 Ft 15% 15% 10% 5% 45% 27% 72%


Ne feledje, hogy a jutalékkifizetés és az AFF-ben történő aktivizáció mindenkori feltétele a 100Bp értékű saját vásárlás az adott hónapban.3. Az AFF rendszerében két dolgot kell tenned

a., Minősíteni magad valamely forgalmazási kategóriába azaz: az AFF minden hónapjában meghatározott értékű vásárlást kell teljesítened, így kerülhetsz az I. II. III. kategóriába forgalmazásod értékének megfelelően.


Bármely kategória szabadon választott, nincs kötelezettség a kategóriákat illetően.

b., Legyen legalább egy új munkatársat, aki még ugyanabban a hónapban minősíti magát az általa választott kategóriába.


4. Hogyan épül fel időben egy AFF ciklus?
 

Pld.: Ha októberben kezded Ha meglévő munkatársunk vagy, az újonnan regisztrált munkatársad számodra már a második szintet jelenti, célod 4 szint építése 3 hónap alatt.
Október - 1. szint
Október - 2. szint
November - 3. szint
December - 4. szint
 

Ha új munkatárs vagy a regisztrációd hónapja az első szint, a cél veled együtt 4 szint építése 4 hónap alatt az AFF-ben. Pld.: Ha októberben kezded
Október - 1. szint
November - 2. szint
December - 3. szint
Január - 4. szint


Az AFF ciklust saját döntésed szerint bármelyik hónapban elindíthatod, és a már megkezdett AFF ciklus időtartama alatt bármelyik hónapban indíthatsz újabbat.


5. Százalékos szabály a csapatmunkában


Segítsd az új kollégádat magasabb kategóriába minősíteni magát, közben figyelj arra, hogy a te kategóriád se legyen kisebb, mert ez neked magasabb százalékos jutalékot jelent.

Téged is arra motiválunk, hogy legalább olyan kategóriában indulj, mint az új munkatársaid, hiszen ez saját forgalmad és csoportod forgalma után is nagyobb mértékű jutalékot biztosít.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az AFF -ben történő minősítés levásárolható árengedményből nem teljesíthető.


"A siker nem a félénkek jutalma,
csak olyanok érdemlik meg,
akik útmutatást keresnek, döntést hoznak,
majd pedig határozottan cselekednek, ..."

"... mert a legjobb lehetőséget felismerni egy pillanat,
megérteni egy perc, továbbadni a legjobb döntés!" 

 

Marketingterv
Active First Four - AFF

Árlista ABC sorrendben

Árlista 4 fő kategória szerint

Termékek hatóanyagtáblázata
Flavin7 betegségek megelőzése

Nap Kristály Program leírása
Adatlap1 letöltése
Adatlap2 letöltése